Közélet

2015.05.27. 16:53

Távozik a Mediaworks vezérigazgatója

2015. május 26-án a Mediaworks Hungary Zrt. Felügyelőbizottsága elfogadta és döntést hozott a Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatának tulajdonában lévő összes leányvállalat jövőbeli fúziójáról.

Mediaworks

Ezzel a lépéssel lezárult a társaság akvizíciójának első két fázisa, sikeresen befejeződött a vállalatcsoport egy jogi és szervezeti egységgé formálása, valamint megkezdődött a csoport terjeszkedési fázisa.

Mihók Attila, a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatója, és a csoporthoz tartozó vállalatok vezető tisztségviselője saját kérésére távozik posztjairól.

A Felügyelőbizottság elfogadta és tiszteletben tartja Mihók Attila döntését.

Heinrich Pecina, a tulajdonos Vienna Capital Partners (VCP) alapító partnere méltatta Mihók Attila közreműködését a Ringier Magyarország és az Axel Springer Magyarország korábbi termékportfóliójából létrejött Mediaworks 2014-es megalapításában és kialakításában, illetve a csoport vezérigazgatójaként elért eredményeit.

A Mediaworks keresi a vezérigazgató utódját, akinek személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást. Az új vezérigazgató kiválasztásáig ideiglenesen Katona Viktor tölti be a posztot, aki a Mediaworks megalapítása óta pénzügyi és operatív igazgatóként dolgozik a társaságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!