Kék hírek, bulvár

2015.05.05. 07:37

Hasba szúrta anyja volt élettársát

A 38 éves férfi, annak anyja és volt élettársa a szakítás után is egy fedél alatt élt, bár a két férfi között rendszeresek voltak a veszekedések. Egy piázós este végén a fiatalabbik kést ragadott és kétszer is hasba szúrt az idősebbet. Az ügyészség most börtönbe záratná az emberölési kísérletért.

kemma.hu

Az elkövető, az édesanyja, valamint annak élettársa Komáromban egy szolgálati lakásban lakott. Az élettársi kapcsolat megszűnését követően a sértett az ingatlanban maradhatott, így az elkövető és a sértett között rendszeresek voltak a veszekedések.

A férfi 2014. augusztus 21. napján, az esti órákban a barátaival italozott, amikor megjelent a sértett, közöttük szóváltás alakult ki, egymást szidalmazták, majd a sértett az udvarra ment. Ekkor a férfi a konyhában magához vette a 15 cm pengehosszúságú kést, kiment az udvarra a sértett után, ahol őt hirtelen, kétszer, nagy erővel a testén megszúrta.

Az idősebb férfi a szúrások következtében az elülső mellkasfalon, a bordaív felett 6 cm hosszú, vérző, szúrt, szakított sérülést, illetve a hasfalon teljes hosszában áthatoló sérülést szenvedett, amelyek mintegy 3-4 hónap alatt gyógyultak. A hasüregbe hatoló, és a hasi szervek sérülését eredményező szúrt sérülések közvetlen életveszélyes állapotot idéztek elő, a sértett életét csak gyors, szakszerű orvosi ellátás mentette meg, enélkül a sértett halála bekövetkezett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!