Közélet

2015.01.11. 12:00

Nem túl nagy netes pasizók/csajozók a Komárom-Esztergom megyeiek

Komárom-Esztergom megyében az országos átlagnál jóval kevesebben ismerkedtek az egyik legnagyobb társkereső oldalon - derül ki egy felmérésből.

kemma.hu/kisalfold.hu

A legismertebb hazai társkereső, a Randivonal január elején közzétett statisztikái szerint 2014-ben Pest, Somogy és Veszprém megyében nőtt a leginkább az online társkeresés iránti érdeklődés, ezekben a megyékben emelkedett legnagyobb arányban a társat keresők száma az elmúlt év során - írja a kisalfold.hu.

Ha az interneten társat keresők aktivitását nézzük, akkor Bács-Kiskun, Fejér és Veszprém megye volt 2014 legaktívabbja. Az itt élők körében növekedett legnagyobb mértékben a társkereső oldalon elküldött üzenetek száma, valamint a társkeresésre fordított idő az országos átlaghoz képest. Leggyengébben Baranya és Komárom-Esztergom megye teljesített, az itt élők a többi megyéhez képest kevésbé voltak aktívak az oldalon.

A lakosságszámhoz viszonyítva Győrben kerestek társat maguknak a legtöbben a neten 2014-ben. Dobogós lett még Eger és az előzőek fényében nem meglepő módon Veszprém városa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!