Kék hírek, bulvár

2014.12.18. 07:06

Lopott pontyból a legfinomabb a karácsonyi halászlé

...gondolhatta az a 37 éves tatai férfi, akit kedden éjjel a várárokban kaptak rajta orvhalászaton. A lopott halból karácsonyi vacsora lett volna, így viszont eljárást indítottak a férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt.

kemma.hu

Kedden éjjel a tatai várárokban halászott engedély nélkül egy 37 éves helybéli férfi, amikor a járőrök tetten érték. A gyalogos járőrszolgálatot ellátó egyenruhások a várkanyarban, a Kecske-bástyán állva figyeltek fel rá. Látták, amint hálóját a vízbe meríti, majd azt is, hogy kihúzása után sietősen távozik.

A rendőrök elé kerültek és feltartóztatták. A férfi ekkor eldobta a nála lévő hálót, a benne lévő halakkal együtt. Nem próbált elmenekülni, bevallotta, hogy engedély nélkül halászott. A járőrök az állatokat visszaengedték a tóba, a szabálysértőt pedig előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indítottak vele szemben. A szabálysértőt a rendőrség őrizetbe vette és szerdán gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!