Kék hírek, bulvár

2014.11.13. 09:05

Igazi vágy: még a szakítás után is szexfotókat kunyerált a nejétől

Zaklatás miatt emeltek vádat egy lábatlani férfivel szemben, aki, miután elköltözött otthonról, több tucat üzenettel bombázta feleségét. Az sms-ekben azt kérte a nőtől, küldjön fotókat a testéről, hogy a férj ekképp elégíthesse ki nemi vágyát.

kemma.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat a 46 éves lábatlani férfivel szemben. A férfi júliusban elköltözött feleségével közös lábatlani otthonukból: a feleség megkérte őt arra, hogy ne menjen vissza, döntése végleges. A férj ezt nem tudta elfogadni, ezért heteken át rendszeresen háborgatta a nőt.

Az ügyészség közleménye szerint az esti, éjjeli órákban összesen 31 sikertelen hívást kezdeményezett mobilján, 197 szöveges üzenetet és 109 visszahívást váró szöveges üzenetet küldött. Az elküldött szöveges üzenetekben a férfi a kapcsolatuk folytatását kérte, illetve azt, hogy nemi vágyának kielégítése végett a felesége küldjön képet a testéről, amit a nő nem tett meg.

A zaklató férfi beismerő vallomást tett, vele szemben a járási ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta - közölte a kemma.hu-val dr. Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!