Közélet

2014.11.12. 09:03

Majka, Liptai Claudia és Sebestyén Balázs is jobban keres Berkinél

Na persze így sem kell sajnálnunk a Tatabányáról elszármazott testépítő-exfocista-üzletember-celebet, aki évi 39 milliós tévés gázsijával megelőzi Ördög Nórát, Fábry Sándort és Hajdú Pétert.

blikk.hu/kemma.hu

Majka keres a legjobban a magyar műsorvezetők közül, legalábbis a Blikk számításai szerint. A lap összeállította a legjobban fizetett médiamunkások listáját, és szerintük most Majka az éllovas évi 47 millió forinttal.

"A Sztárban sztárban való zsűrizésért 3, a Rising Star vezetéséért pedig 8 milliót szakít. Emellett rapperként kb. százezer forint marad neki hakninként, miután mindenkit kifizet. Mivel jelenleg ő az egyik legfelkapottabb a zenei szakmában, innen is összejön neki átlagban havi 3 millió, azaz ebben az évben cirka 47 milliót visz haza" - írják.

A második helyen Liptai Claudia áll, az ő bevételeit évi 40 millió forintra becsülik. Ez főleg a Jóban Rosszban, a Sztárban sztár és a Bumm! című műsorokban való szerepléseiből jött össze. Emellett a Centrál Színház két darabjában, a Black Comedyben és a Pletykafészekben is rendszeresen színpadra áll és reklámbevételei is vannak.

A harmadik, szintén körülbelül évi 40 millióval Sebestyén Balázs. Az RTL Klub műsorvezetője a tévézéssel és a reklámbevételekkel havi 2,3-2,8 milliót is kereshet, ehhez jönnek még a rádiós és ahhoz köthető egyéb bevételei. Balázsék a Blikk szerint szerint külsős gyártásban csinálják a Morning Show-t, nincs fix havi fizetése, de éves szinten itt is sokmilliós nyereségről beszélhetünk. 

Az Édes élet ugyan hamarosan lekerül a képernyőről, a negyedik helyre rangsorolt Berki azonban nem marad hoppon. Az egykori Fradi-vezér az Éden Hotelben folytatja televíziós karrierjét műsorvezetőként, a bevételi oldalon így nem kell változásra számítania. A Blikk úgy tudja, ezért is megkapja a havi 3 milliót a TV2-től, amit eddig. A FEM3-as fizetésével – ott reggeli magazinműsort vezet – együtt hozzávetőleg évi 39 milliót kaszál.

A további szerencsések:

5. Ördög Nóra, TV2, 30 millió

6. Fábry Sándor, MTVA, közel 30 millió

7. Hajdú Péter, TV2, 27 millió 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!