Kék hírek, bulvár

2014.10.10. 18:17

Érdekes ízlése volt...Parfüm, ránctalanító és borotva is volt férfinél

A 47 éves férfi inget és egy nyakkendőt, több doboz vitamint és étrend-kiegészítőt, valamint női kozmetikumokat, borotvát akart ellopni egy tatai hipermarketből. Még a zoknijába is jutott a szajréból. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. István ellen. A 47 éves tatai férfi egy helyi hipermarketből tulajdonított el több terméket. Az információs pultnál surrant ki a vásárlótérről, de a biztonsági őr tetten érte őt. A gyanúsított egy inget és egy nyakkendőt, több doboz vitamint és étrend-kiegészítőt, valamint női kozmetikumokat, borotvát rejtett el ruhájába. M. István gyanúsítotti kihallgatásán próbálta menteni a menthetőt. A vitaminokról azt állította, hogy nem állt szándékában eltulajdonítani, akarata ellenére vette ki a pirulákat a dobozból. Egy maréknyit vett magához, melyet elegendőnek tartott egy kúrához. A ránctalanító krémekre is szüksége volt. A kencéket a lábára használta volna fel, hogy gyorsabban gyógyuljon a sebe. Az üveg parfüm eltulajdonításában ludasnak érezte magát, mert azt azért tette zsebre, mert megtetszett az illata. Az ingre és nyakkendőre azért volt szüksége, mert otthon nem volt neki tiszta és az állásinterjúra nem akart koszos ruházatba menni. Az eltulajdonított borotva is ahhoz kellett, hogy a felvételi elbeszélgetésre megfelelő állapotban érkezzen. A gyanúsított ruházatának átvizsgálásakor a fenti termékeken túl egy sajt és egy energiaszelet papírja is előkerült, melyek tartalmáról kiderült, azokat még az áruház területén elfogyasztotta a férfi. M. Istvánt a rendőrök kihallgatását követően elengedték, az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

kemma.hu

Lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. István ellen. A 47 éves tatai férfi egy helyi hipermarketből tulajdonított el több terméket. Az információs pultnál surrant ki a vásárlótérről, de a biztonsági őr tetten érte őt.

A gyanúsított egy inget és egy nyakkendőt, több doboz vitamint és étrend-kiegészítőt, valamint női kozmetikumokat, borotvát rejtett el ruhájába. M. István gyanúsítotti kihallgatásán próbálta menteni a menthetőt. A vitaminokról azt állította, hogy nem állt szándékában eltulajdonítani, akarata ellenére vette ki a pirulákat a dobozból. Egy maréknyit vett magához, melyet elegendőnek tartott egy kúrához. A ránctalanító krémekre is szüksége volt.

A kencéket a lábára használta volna fel, hogy gyorsabban gyógyuljon a sebe. Az üveg parfüm eltulajdonításában ludasnak érezte magát, mert azt azért tette zsebre, mert megtetszett az illata.

Az ingre és nyakkendőre azért volt szüksége, mert otthon nem volt neki tiszta és az állásinterjúra nem akart koszos ruházatba menni. Az eltulajdonított borotva is ahhoz kellett, hogy a felvételi elbeszélgetésre megfelelő állapotban érkezzen.

A gyanúsított ruházatának átvizsgálásakor a fenti termékeken túl egy sajt és egy energiaszelet papírja is előkerült, melyek tartalmáról kiderült, azokat még az áruház területén elfogyasztotta a férfi. M. Istvánt a rendőrök kihallgatását követően elengedték, az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet. 

A 47 éves férfi inget és egy nyakkendőt, több doboz vitamint és étrend-kiegészítőt, valamint női kozmetikumokat, borotvát akart ellopni egy tatai hipermarketből. Még a zoknijába is jutott a szajréból.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. István ellen. A 47 éves tatai férfi egy helyi hipermarketből tulajdonított el több terméket. Az információs pultnál surrant ki a vásárlótérről, de a biztonsági őr tetten érte őt. A gyanúsított egy inget és egy nyakkendőt, több doboz vitamint és étrend-kiegészítőt, valamint női kozmetikumokat, borotvát rejtett el ruhájába. M. István gyanúsítotti kihallgatásán próbálta menteni a menthetőt. A vitaminokról azt állította, hogy nem állt szándékában eltulajdonítani, akarata ellenére vette ki a pirulákat a dobozból. Egy maréknyit vett magához, melyet elegendőnek tartott egy kúrához. A ránctalanító krémekre is szüksége volt. A kencéket a lábára használta volna fel, hogy gyorsabban gyógyuljon a sebe. Az üveg parfüm eltulajdonításában ludasnak érezte magát, mert azt azért tette zsebre, mert megtetszett az illata. Az ingre és nyakkendőre azért volt szüksége, mert otthon nem volt neki tiszta és az állásinterjúra nem akart koszos ruházatba menni. Az eltulajdonított borotva is ahhoz kellett, hogy a felvételi elbeszélgetésre megfelelő állapotban érkezzen. A gyanúsított ruházatának átvizsgálásakor a fenti termékeken túl egy sajt és egy energiaszelet papírja is előkerült, melyek tartalmáról kiderült, azokat még az áruház területén elfogyasztotta a férfi. M. Istvánt a rendőrök kihallgatását követően elengedték, az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet. kemma.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!