Kék hírek, bulvár

2014.08.15. 11:18

Szappanopera Komáromban: egyszerre két csajt fűtött, az autója bánta

Autólopással végződött egy furcsa komáromi szerelmi háromszög története. Ármány, szerelem, két nő, egy férfi, lebukás, bosszú, alkohol, könnyek és bírósági eljárás - ki ne hagyja a szappanopera legújabb epizódját!

kemma.hu

Szerelemre vágyott egy komáromi férfi, aki az egyik internetes társkeresőn megismerkedett a 29 éves ecsegi Cs. Nikolettával. A férfi két hónapon át levelezett a hölggyel és ígéretet tett neki, ha Németországból hazaérkezik, találkozik vele. Nikolettával augusztus 12-ére beszélt meg randevút. Egy Pest melletti faluban találkoztak, onnan indultak tovább Komáromba. 

Másnap a városban a pár különvált, mert a későbbi sértett egy másik nővel is találkozni akart, mielőtt visszautazik Németországba. A beszélgetést követően a sértett visszatért komáromi szálláshelyére, ahol a délután elfogyasztott alkohol hatására elfáradt és aludni tért. Este 10 óra körül ébredt fel a hotelszobában, de akkor Cs. Nikolettát már nem találta ott, ahogy az ablakon át kinézve autóját sem látta a parkolóban.
 
Kiderült, hogy Cs. Nikoletta a férfi híváslistáját áttekintve megtalálta annak az asszonynak a telefonszámát, akivel a férfi aznap délután beszélgetett. A két nő a hotelszobában találkozót beszélt meg, majd a 46 éves szlovákiai I. Mónika magához vette a sértett személygépkocsiját és Cs. Nikolettával szlovákiai otthonába hajtott. A két nő augusztus 14-én délelőtt visszavitte az autót a hotelhoz. Ott fogták el őket a komáromi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán Cs. Nikoletta elmondta, hogy a férfi munkát és házasságot ígért neki, de újdonsült párja folyamatos sms üzenetei gyanút ébresztettek benne. Felhívta azt a számot, melyre a férfi az üzeneteket küldte. A vonal másik végén I. Mónika jelentkezett be. Gyorsan kiderült, hogy a sértett mindkettőjüket hitegette.

A két nő megbeszélte, hogy szembesítik tettével a férfit, ezért találkoztak augusztus 13-án a hotelszobában. A sértett lebuktatása elmaradt, mert addigra a férfi olyan mélyen aludt, hogy nem tudtak beszélni vele. Cs. Nikoletta és I. Mónika ellen jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a férfinek pedig a nyomozók augusztus 14-én visszaadták autóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!