Kék hírek, bulvár

2014.08.14. 11:09

Pestről egészen Tatáig jöttek kotont lopni

Két doboz gumióvszert és két flakon rovarriasztót próbált meg ellopni egy budapesti pár egy tatai üzletből. Mint kiderült, korábban is jó néhányszor rajtakapták őket lopáson.

kemma.hu

A kosárba helyezett élelmiszert kifizetette a budapesti pár, a ruhájukba elrejtett két doboz óvszert és két flakon rovarriasztót már nem. A biztonsági őr észrevette a lopást és hívta a rendőröket szerdán. Előbbit a férfi nadrágjában elrejtve találták meg, utóbbi a nő felsőruházata alól került elő.

Az üzletbe érkező egyenruhások kiderítették, hogy a 40 éves férfit már 19, a 45 éves nőt pedig 14 alkalommal érték tetten tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt. A lopások nagy részét 2013 végén és 2014 elején követték el. Tatán is jártak már egyszer. 2013-ban kapták rajta őket, akkor helyszíni bírsággal megúszták a szabálysértést. Ezúttal a Tatai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!