Közélet

2014.08.14. 09:11

Berki évi 20 milliót kaszál azzal, hogy a kamerák előtt nem csinál semmit

Kétség sem férhet ahhoz, hogy Berki Krisztián az egyik legjobban kereső médiabohóc - írja a Blikk. A lap megtudta: Berki 15-20 millió forintot kaszált eddig az Édes Életben való szerepléssel.

blikk.hu/kemma.hu

A Blikk azonban úgy tudja, ez nem azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben lenne a Tatabányáról elszármazott celeb körül. Miközben hatalmas pénzt keres, a céges ügyei rendezetlenek. Már nemcsak a régi kft.-je, a BK Management Group, de az új cége, a BK Movie Star Film és Produkciós Korlátolt Felelősségű Társaság is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján, mégpedig a végrehajtással érintett cégek között.

Berki a legtöbbet foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek a műsor tavaly szeptemberi indulása óta. A nézők nap mint nap láthatják, milyen fényűző életet él. Luxusautóparkja van, s ha rossz a kedve, akkor saját bevallása szerint akár harmincmilliót is képes elverni egy nap alatt, hogy dobjon a hangulatán. Persze van miből fenntartani a luxuséletet. A TV2 ugyanis elképesztően jól megfizeti.

Egy bennfentes a Blikknek elárulta, hogy a legfoglalkoztatottabb szereplők százezer, a mellékszereplők pedig nyolcvanezer forint körül kapnak forgatásonként. Márpedig Berki folyamatosan képernyőn van. Ez azt jelenti, hogy ha húsz forgatási nappal számolunk, akkor is lazán megkeres havi kétmilliót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!