Közélet

2014.08.13. 07:01

Oda meg vissza vagyunk Oroszlány szépéért - Fotók!

Balassa Kingát egyik ismerőse regisztrálta az Oroszlány szépe versenyre. És milyen jól tette! A 18 éves lány elkápráztatta az oroszlányi strand közönségét.

W. Zs.

Balassa Kingát választották Oroszlány szépének a hétvégén. A 18 esztendős lány, amikor meghallotta a győztes - vagyis a saját - nevét, nem is akart hinni a fülének. Kinga ugyanis úgy vélte, hogy volt nála jóval karakteresebb arcú lány a mezőnyben.

Az oroszlányi szépsékirálynőt telefonon értük utol. Magáról mesélve elmondta, a tatabányai Stop cukrászdában végzi nyári gyakorlatát. Jövőre cukrászként végez majd a tatai Jávorka Sándor szakiskolában. Ennek ellenére - miként fogalmazott - nincs kedvenc süteménye. Ha már az édességről beszélünk, akkor mindene a csokoládé.

Mint a legtöbb fiatal, ő is szereti a különleges ruhákat, a szép kiegészítőket. Régen gyakran kajakozott és karatézott. Szabadidejében szeret kerti partikra és házibulikba járni.

Na de térjünk vissza a verseny menetére! A lányokra fénykép alapján lehetett szavazni és az első 15 legtöbb voksot kapott versenyző jutott a döntőbe. Ők a hétvégén mutatkoztak be a városi strand látogatói előtt. Mint megtudtuk, a lányok három koreográfiával is készültek. A modern táncokra profi tanár tanította őket. Balassa Kingának ez sem jelentett különösebb nehézséget, hiszen 12 éven át táncolt.

A lányok az "Ami csak kell" elnevezésű szépségversenyen bikiniben és estélyi ruhában is felvonultak. Az utóbbi gyöngyszemeket  egy helyi butik biztosította, amelyet a legszebb nyereményként megtarthatott. A legmutatósabb hölgy ráadásként a rendezvény nevét adó autósbolt idei reklámarca lett és pénzjutalmat is kapott.

Második helyezett lett Rák Réka, akinek egy portfólió lett a jutalma. A harmadik helyhez elegendő voksot pedig Marászi Lilla érdemelte ki, akinek szépségét vásárlási utalvánnyal díjazták.

(Fotók: Facebook)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!