Kék hírek, bulvár

2014.08.11. 17:00

Zsaruszimat: üldözés helyett bekopogtak a szabálytalan motoroshoz

Bukósisak nélkül motorozgatott egy 19 éves srác és utasa Nagysápon. A rendőrök próbálták megállítani, de amikor elhajtott a rendőrök úgy döntöttek: majd otthon elcsípik.

kemma.hu

A nagysápi körzeti megbízott és járőrtársa augusztus 9-én szúrta ki a bukósisak nélkül segédmotoros kerékpárorral furikázó srácot és utasát, ezért megpróbálták megállítani őket. A motoros nem állt meg a rendőri jelzésre, gázt adott és elhajtott. Az egyenruhások nem vették üldözőbe őket, látták kik ültek a járművön.

- Úgy határoztak, máskor és máshol szembesítik a fiatalokat a szabálysértés elkövetésének tényével és az azért járó szankciókkal. Aznap még nem találták otthon a 19 éves fiatalembert, másnap azonban már igen. A motoros elismerte, hogy bukósisak nélkül vezetett és azt is, hogy utasát is így szállította - derül ki a police.hu-ról.

Afiú azt sem tagadta, hogy látta a rendőröket és hallotta, hogy megállásra szólítják fel. Az is kiderült, hogy a segédmotoros kerékpárra a fiatalember nem kötötte meg a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!