Kék hírek, bulvár

2014.08.08. 07:20

Tatán valaki agyonvert egy BMW-t - Fotók!

Alig maradt ép elem az autón, amelyet múlt héten rongáltak meg a tatai Mikovényi utcában.

kemma.hu

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 1-jén éjjel Tatán a Mikovényi utcában megrongált egy BMW típusú személygépkocsit.
 
A tulajdonos éjszaka vette észre, hogy a kapubejáróban lepakolt járművének szélvédőjét a tettes betörte, visszapillantó tükrét letörte. Emellett az autón még számos sérülést, rongálódást fedezett fel a sértett, melyek mind a bűncselekmény elkövetésekor keletkeztek.


 
A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítését kéri az ismeretlen rongáló azonosításában. Aki a bűncselekménynek szemtanúja volt, vagy annak elkövetőjéről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 34/586-850-es telefonszámon vagy a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!