Közélet

2014.08.06. 08:26

Rendőrök mentették ki a dugóból az esztergomi családanyát

AZ esztergomi kertész család Balatonszemesen nyaralt, amikor az anya rosszul lett. Azonnal a siófoki kórházba indultak, de beragadtak a dugóba. A családfő az egyenruhásoktól kért segítséget, így rendőri felvezetéssel jutottak be a kórházba.

borsonline.hu

A Bors beszámolója szerint az asszony ebéd közben lett rosszul.
– Balatonszemesen üdültünk, a párom Erika ebéd közben lett rosszul. Láttam, hogy nagy a baj, így a fiammal és a hatéves lányommal, Dórival együtt kocsiba ültünk, hogy a legközelebbi kórházba, Siófokra menjünk. A városhoz érve beragadtunk a dugóban. A párom ekkorra már nagyon rosszul érezte magát: a keze, a lába és a szája is zsibbadt. A gyerekek is nagyon féltek a hátsó ülésen – mesélte a Borsnak a családfő, Kertész János, aki szerencsére észrevett egy előttük haladó rendőrautót. Kipattant a kocsiból, odaszaladt hozzájuk.



A készenléti rendőrök is látták, hogy a hölgynek sürgős orvosi ellátásra van szüksége, mentőt hívni és rá várakozni egyszerűen nem volt idő.

– Mondták, hogy menjek mögöttük, így rendőri felvezetéssel érkeztünk a kórházba – folytatta az édesapa.
A kórházban szerencsére sikerült rendbe jönnie Erikának, aki egy magas vérnyomás elleni gyógyszer mellékhatása miatt lett rosszul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!