Közélet

2014.07.30. 10:24

Balázs vérig sértette Galambos Lajost: az alfelével poénkodott

– Ha Galambos Lajos egy hét nem fürdés után beleül az arcodba százmillióért, bevállalnád? – hangzott el a Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázs szájából. A kérdés röhögésbe fulladt, a másik két műsorvezető továbbgondolta a témát.

borsonline.hu/kemma.hu

A Bors szerint, bár Sebestyén Balázs szívesen feszegeti a húrt a Morning Show reggeli adásaiban – most azonban lehet, hogy az a bizonyos húr elpattant. Galambos Lajosnál mindenképpen.

A Class FM műsorában azzal kezdte a viccelődést Balázs és két társa, Vadon Jani és Rákóczi Feri, hogy melyik testrészüket hány forintért engednék levágatni. Aztán a beszélgetés fura fordulatot vett, és ekkor került szóba, hogy százmillióért bevállalnák-e, hogy az rájuk üljön Galambos Lajos, de itt még nem ért véget a téma, és Sebestyén Balázs már ott tartott, hogy plusz harminc millióért Schmuck Andor is rá ülhetne.

Galambos Lajcsi megosztotta véleményét a durva poénról a Borssal.
– Foglalkozzon a saját fütyijével! – idézték az idézhetőt Galambos Lajostól, aki később lehiggadt, s így folytatta: – Örülök, hogy Balázsnak van ideje velem foglalkozni. De azt üzenem neki, hogy jobban tenné, ha a saját dolgaival, családjával humorizálna – zárta bosszankodva a zenész-műsorvezető.

A Bors megkeresésére a műsorvezető ügynökségnél annyit mondtak: Balázs nem nyilatkozik, s ígérték, reagálnak a Galambos Lajos által elmondottakra, de még nem kaptak választ.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!