Sport

2014.07.27. 18:33

Zrínyi Miklós kick-box tréner a mesteredzők között

Újjáalakult a Magyar Edzők Társasága keretein belül működő mesteredzői kollégium. Ez a testület dönt többek között arról, hogy ki kap mesteredzői címet. A Táton élő Zrínyi Miklós, a hazai kick-box sport első mesteredzője is bekerült az elit csapatba.

F. K.

A Táton élő Zrínyi Miklós, a hazai kick-box sport első mesteredzője, a válogatott szövetségi kapitánya, a sportág light-contact, illetve kick-light szövetségi edzője, a megyei kick-box szövetség elnöke, az Esztergomi Kick-box Sportegyesület vezetője bekerült a döntésre jogosult elit csapat tagjai közé.

Nem akármilyen társai vannak, a hazai sportélet olyan kiválóságainak társaságába került, mint például Kemény Dénes, Pécsi Gábor, Kovács Tamás, Mocsai Lajos, Hegedűs Csaba, Fábiánné Rozsnyói Katalin, Csank János és Kiss László. A sport iránt érdeklődők körében a titulusok ismertek.

Érdeklődésünkre Zrínyi Miklós többek közt elmondta, egy kicsit  tépelődött a felkérés elvállalásáról. Sok bíztatást kapott a feladatra. Úgy vélte, hogy nem árt, ha a nem olimpiai sportágak részéről is benne van valaki a döntésre jogosultak csapatában. Egyedüliként kapott erre lehetőséget.
A Magyar Edzők Társaságában nagy létszámban van jelen a küzdősport szekció, amelynek vezetője Zrínyi Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!