Kék hírek, bulvár

2014.07.16. 07:06

H. Ferenc nagyon büdös lehetett, ha három üveg parfümöt kellett ellopnia

H. Ferenc először telefont lopott egy tatabányai üzletből, ahova pár nappal később ismét visszatért. Másodszor már nem jutott ki a bevásárlóközpontból az akkor ellopott parfümökkel, a biztonsági őrök tetten érték.

kemma.hu

Egy tatabányai bevásárlóközpontból próbált meg eltulajdonítani három üveg parfümöt H. Ferenc július 14-én. Az oroszlányi férfi az üzletbe belépve, egyenesen a kozmetikumokhoz sietett. Három parfümről eltávolította az áruvédelmi etikettet, és a nadrágja zsebébe rejtette az illatszereket. A bolt biztonsági őrei a kijáratnál feltartóztatták a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A tatabányai járőrök elfogták és előállították H. Ferencet a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Bevallotta, hogy nem először lopott az üzletből. Öt nappal korábban is járt a bevásárlóközpontban, akkor egy mobiltelefont tulajdonított el onnan. A 28 éves gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!