Közélet

2014.07.11. 16:59

Többfelé okozott özönvizet a péntek délutáni vihar - Galéria!

Ahogy az előrejelzésekből sejthető volt, rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék zúdult tegnap a megyére. Komoly káreset szerencsére nem történt, de főleg Tatabányán több helyszínre is riasztani kellett a tűzoltókat.

kemma.hu

Bár az igazán intenzív esőzés nem tartott tovább másfél óránál, ez is elég volt ahhoz, hogy kisebb-nagyobb fennakadásokat okozzon a megyeszékhelyen. A megyei katasztrófavédők tájékoztatása szerint a legtöbb bejelentés Újvárosból érkezett: a Köztársaság és az Ifjúmunkás út környékén – többek között a négysávos úton, a Jubileum Park közelében – több helyütt is csődöt mondott a csapadékelvezető rendszer. Sok helyen bokáig ért a víz, a vihar elvonultával azonban hamar konszolidálódott a helyzet. A bánhidai Kossuth-kertben egy beázott pincéhez riasztották a katasztrófavédőket.

A zord időjárás több közúti baleset bekövetkeztében is közrejátszott. Délután fél 1 körül személyi sérüléssel járó baleset történt a Bajna és Héreg közötti úton: egy autó lesodródott az útról és a fák közé szorult. Információink szerint a bajnai tűzoltók láncfűrésszel szabadították ki a járművet a fák közül. Délután 2 óra körül pedig Tatabánya és Környe között egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze egy személyautóval, amelynek sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

kemma.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!