Közélet

2014.07.11. 08:57

Már megint nem lesz melegvíz Tatabányán

A T-SZOL Zrt. a fűtés üzembiztonsága érdekében a nyári időszakban városrészenként megelőző karbantartást végez a csővezetékeken. A munkálatok a melegvízszolgáltatás szüneteltetésével járnak július 14. és 18. között Újvárosban a Fő tér és a Március 15. út közötti területen.

kemma.hu

A fűtőerőműben végzett korszerűsítések következtében július 12-én, szombaton az egész várost érintő rendkívüli melegvíz-szünetre kerül sor, mert ekkor kötik össze a gázmotorokról már működő hőtároló rendszert a kazános üzemmel a városi hőellátás biztonságosabbá tételének érdekében.

A vállalat az okozott kellemetlenségekért a lakók szíves elnézését és megértését kéri. A karbantartási szünet alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit az óra megmér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülésére javasolt a karbantartás idejére a melegvízmérő-óra előtti csap elzárása.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!