Közélet

2014.07.10. 13:10

Bréking: Végre megkóstolhatjuk Berki Krisztián kolbászát

Az élelmiszeriparba is betörne a tatabányai származású celeb, Berki Krisztián: prémium kategóriás kolbásszal lép a piacra, de tervbe vette férfi fehérnemű forgalmazását is - írja a Bors.

borsonline.hu

A hírek szerint nemsokára megízlelhetjük Berki kolbászát. – Krisztián túlságosan is igényes önmagára, így a közös fejlesztés alatt álló kolbász méltóképpen képviselheti majd őt. Ez egy csirke- és marhahúsból készülő, kilencven százalékos tisztaságú grillkolbász lesz, hasonlóról nem nagyon tudunk a piacon – magyarázta a Borsnak a kolbászt gyártó cég tulajdonosa, Pados György.

– Csak olyan termékekhez adom a nevem, amelyekhez lojális tudok maradni, és amelyekben hiszek is – mondta Berki. – Így azokat a termékeket, és szolgáltatásokat, amiket reklámozok, nap mint nap használom is. Így biztosan nem lesz majd hajegyenesítő zselém, avagy potencianövelőm, de nem kizárt, hogy rövidesen Berki néven parfüm, vagy férfi karóra jelenik meg, a vasalt herém kapcsán pedig arra is rájöttem, hogyan lehet optikailag nagyobb méretet létrehozni egy okos alsógatyával. A rajongók talán már nem is olyan sokára Berki alsóban feszíthetnek – magyarázta.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!