Közélet

2014.07.07. 09:30

Édes élet Berki-módra: havi másfél milliót kaszál a fenegyerek

Úgy tűnik, jó befektetés "ABerkinek" lenni: az ország első számú fenegyereke állítólag többet kaszál egy hónapban, mint a TV2 színészei a Jóban, rosszban című sorozatban. Milliós tételekről beszélünk.

blikk.hu

A Blikk információi szerint a TV2 Édes élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai.
A pincérből lett volt klubvezető-celeb azzal, hogy nap mint nap bepillantást enged a magánéletébe, olyan színészeknél is többet keres, mint Gesztesi Károly (51), Szabó Zsófi (25), Gazdag Tibor (49), Cseke Katinka (42) vagy Száraz Dénes (34) és Fábián Anita (39). Amíg Berki akár másfél milliót is zsebre vág egy jobb hónapban, a színészek fizetései meg sem közelítik ezt az összeget.

A Blikk szerint a szappanopera stábjában van, aki fix összeget kap, és van, aki napidíjat. Utóbbinál 100-150 ezer a maximum. A többség napi 30-40 ezer forint között keres forgatási naponként. Akinek sok szerepe van az adott hónapban, az jól keres, akinek kevesebb, az nem annyira. Előfordul, hogy valaki 15 napot is forgat az egyik hónapban, aztán a következőben csak három-négy jelenete van. Elmondható, hogy átlagban havi 400 és 500 ezer körül visz haza a többség. De havi egymilliót senki sem keres.

Ezzel szemben Berki mindenféle szakmai tapasztalat nélkül kenterbe veri a színészeket. Az Édes életben lévő celebeket ugyanis nagyon tisztességesen megfizetik.

– A legfoglalkoztatottabbak, s ezek közé tartoznak Berkiék, forgatási naponként százezer, a mellékszereplők hetven-nyolcvanezer forint körül kapnak – magyarázta a műsor költségvetését ismerő informátor, aki elárulta, mennyi pénzt kap Berki az Édes életben való „bohóckodásért". – Egy forgatási napon egy adást vesznek fel. Berki majdnem mindennap szerepel. Heti öt alkalommal biztos, hogy forgat. Vagyis, ha húsz forgatási nappal számolunk, Berki másfél, de akár kétmilliót is megkeres egy hónap alatt.

A Blikk megkereste Gesztesi Károlyt, mit szól ahhoz, hogy Berki jobban keres a Jóban Rosszban sztárjainál. Először határozottan kijelentette, annyit biztosan nem keres, mint ő. Ám amikor közöltük vele, hogy Berki fizetése egy jobb hónapban elérheti a 2 milliót, nem tudta elhinni.

– Annyit nem keresek, de szerintem Berki sem. Inkább csak nagy a hangja – reagált a sorozat egyik sztárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!