Közélet

2014.06.30. 22:22

Ufók ide vagy oda, Kárász Robit akarja Aranka

A tatabányai nő, akiről a közelmúltban kiderült, hogy egy távoli bolygót fognak benépesíteni ufóbébijei, fogyókúrába kezd, hogy meghódítsa a TV2 műsorvezetőjét, Kárász Róbertet.

kemma.hu

A Bors beszámolója szerint újabb rohamot indít Kárász Róbert szívéért Aranka, aki korábban már tüntetés szervezését is fontolgatta, hogy szíve választottja ne nősüljön meg. A tatabányai hölgy most elhatározta, teljesen átalakul.

– Drasztikus fogyókúrába kezdtem, hogy nagyon vékony és vonzó legyek, dekoratív szépség – közölte a Borssal Aranka. – Két hónap múlva nagy változásoknak lehetnek majd a szemtanúi. Célom, hogy nagyon sok férfinak én legyek az ideálja! A kocka fordulni fog: ha Robi meglát, majd ő fog könyörögni, hogy „Aranka, szeretlek!” – tette hozzá.

Az asszony korábban gyereket is akart szülni Kárász Robinak, de aztán a földönkívüliek közbeszóltak. Kiderült, hogy sok ufóbébije lesz egy távoli bolygón. A történet későb még misztikusabb lett, Aranka szerint ugyanis az ufók nem csak gyereket, hanem zoknikat is akarnak tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!