Sport

2014.06.29. 10:01

Itt az új Messi? 18 meccsen 105 gólt szerzett a tárkányi fenomén

Hét különdíj talált gazdára a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága péntek esti évzáróján. Az elismerések odaítélésére a megyei egyesületek tettek javaslatokat.

K. L.

Az év felnőtt edzőjének Karcagi Pált, az FC Esztergom trénerét választották. A megyei első osztályban a negyedik helyen végzett csapatával. Az U19-es legénységet is segítette, velük sorozatban másodszor lett bajnok. Az év sportszakembere elismerést Chmelovics Attila, a Tatai AC edzője kapta, aki tavaly a megyei harmadosztályban, az idén pedig a második vonalban nyert bajnoki címet csapatával.

A legjobb sportvezetőnek járó díjat Csákány Józsefnek (Tatai AC) adományozták, az év felnőtt játékosa Pető Dániel (Kecskéd), az év utánpótlás edzője Fenyvesi László (Lábatlan) lett. A játékvezetők közül a 21 esztendős Fiderman Máté teljesítményével voltak leginkább elégedettek a szakemberek.

Az év utánpótlás játékosának azt a Vörös Józsefet (Tóth József UFC) választották, aki az U14-es bajnokság Déli csoportjában 18 mérkőzésen 105 gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!