Kék hírek, bulvár

2014.06.28. 08:36

Mielőtt lecsukták, legurított volna egy jó sört

Előbb két üveg sört vett ki a kocsma hűtőjéből, majd a pultost lökdöste egy 48 éves tatabányai férfi, akit péntek este állítottak elő a tatabányai rendőrök.

kemma.hu

A tulaj kitiltotta sörözőjéből, ő ennek ellenére visszatért. Ittassága miatt a kocsmáros nem akarta kiszolgálni, ezért a szabálysértő kiszolgálta magát: a tulaj engedélye nélkül felbontott két üveg sört, majd szóváltást követően megpróbálta őt bántalmazni. Miután a férfi belátta, hogy nem látják szívesen, továbbállt egy másik sörözőbe. Ott fogták el a járőrök. Tagadta, hogy másokban megbotránkozást keltő módon viselkedett volna, majd megkérte az egyenruhásokat, hogy előállítása előtt engedjék elfogyasztani a sörét. A rendőrök nem voltak kegyesek hozzá, a Tatabányai Rendőrkapitányságra vitték. A férfit a rendőrség garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!