Közélet

2014.06.26. 11:33

Nyerjen jegyeket az U19-es labdarúgó Eb-re!

A 24 Óra, a Kemma.hu és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös játékával több száz belépőjegyet nyerhetnek olvasóink a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál idején a júliusi U19-es Európa-bajnokságra. A szurkolók nem kapnak bonyolult feladatot: meg kell forgatniuk a szerencsekereket...

kemma.hu

Ismeretes: az idén hazánk ad otthont az U19-es labdarúgó Európa-bajnokságnak. A mérkőzéseket július 19-31. között rendezik az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, a felcsúti Pancho Arénában, a győri ETO Parkban, illetve a pápai Perutz Stadionban. A tornáról hat csapat jut majd a 2015-ös U20-as világbajnokságra, amelyet Új-Zélandon rendeznek. Ahhoz, hogy a magyar válogatott is ott lehessen, illetve minél sikeresebben szerepeljen hazai környezetben, nagy szükség lesz a szurkolók buzdítására is.

A 24 Óra, a Kemma.hu és a Magyar Labdarúgó Szövetség összefogott:, a hét végi tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon a magyar válogatott újpesti és felcsúti csoportmérkőzéseire szóló több száz belépőjegy találhat majd gazdára. A jegyek a természetesen díjtalanok lesznek a szerencsések számára. A nyertes szurkolók akár három barátjukat is magukkal vihetik majd a meccsekre.

A feladat nem lesz túl bonyolult. Fel kell keresni a várkanyarban a 24 Óra Trabantját és standját a Víz, Zene, Virág Fesztiválon. Aki szerencsekerekünkön zöld színt forgat, rögtön megkapja a „beszállókártyát”.

Ezzel a lent felsorolt jegyiroda egyikébe kell majd elmennie, ahol kiválaszthatja, hogy melyik mérkőzésen szeretne majd – akár három társával együtt – szurkolni. A lehetőségek: július 19., Budapest: Magyarország–Ausztria. Július 22., Felcsút: Magyarország–Portugália. Július 25., Budapest: Izrael–Magyarország.

A magyar válogatott utoljára 2009-ben szerepelt U20-as világbajnokságon, egy évvel korábban, Sisa Tibor irányításával az U19-es csapat bronzérmet hozott haza a prágai Európa-bajnokságról.

Jegyirodák:
- Fortuna (Tatabánya, Kodály tér 8.)
- IBUSZ Tatabánya (Tatabánya Fő tér 20.)
- Neckermann Utazási Iroda (Tatabánya, Fő tér 20.)
- Tourinform Tata (Tata, Ady Endre út 9.)
- Vértes-Útitárs Kft. (Tata, Alkotmány út 2/5.)
- Vértes-Útitárs Kft. (Tatabánya, Fő tér 18/d)
- IBUSZ Esztergom (Esztergom Kossuth Lajos u. 5.)
- Welcome jegyiroda (Esztergom, Kossuth u. 5/b.)
- Jegyáruház Kft. (Dorog, Bécsi út 43./12. - Bécsi udvar)
. Travel Angels Utazási iroda (Dorog, Mária u. 1., fsz. 13.)
- Tourinform Komárom (Komárom, Igmándi út 2.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!