Sport

2014.06.23. 06:55

Floorball bajnokok a komáromi széchenyisek

A 2013/2014-es tanévben kiemelkedő és magabiztos teljesítménnyel floorball diákolimpiai bajnok lett a Széchenyi Szakközépiskola.

kemma.hu

A fiúk megnyerték az 5. és 6. korcsoportos kispályás, az 5. korcsoportos unihoki és a 6. korcsoportos nagypályás versenyt is. Felkészítő tanáraik Puskás Ilona és Gucsi-Végh Péter voltak, akik maximálisan elégedettek az eredménnyel.

- Ez a harmadik év, hogy ott voltunk a diákolimpián, most gyűlt össze annyi igazolt játékos, hogy minden kategóriában indulhattunk. A nagypályán a tavalyi második hely után idén számítottunk a győzelemre, bár nagyon nehéz ellenfeleink voltak, főleg a döntőben kellett küzdenünk, ahol nagyon felkészült ellenfelek vártak ránk. Örülünk, hogy így is tudtuk öregbíteni iskolánk hírnevét - mondta el a komarom.hu-nak az egyik játékos, Molnár András.

A Széchenyi győztes csapatának tagjai: Németh Richárd, Villám Csaba, Kiss László, Bondor Csaba, Molnár Dávid, Varga Gergő, Rózsahegyi álmos, Komjáti Bálint , Tóth Attila és Molnár András.

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!