Kultúra

2014.06.22. 10:00

Illényi Katica meghódította a Víz, Zene, Klasszik közönségét!

Egy klasszikus nyitánnyal, Illényi Katica lehengerelő előadásával Tata ismét megnyitja kapuit, hogy hamarosan otthont adjon a régió legnagyobb összművészeti fesztiváljának. Június 27-én indul a Víz, Zene, Virág Fesztivál!

kemma.hu

Illényi Katica csütörtökön a Pálma Rendezvényházban adott teltházas koncertet. A művésznő produkciója a várakozásokat felülmúlóan izgalmas és energikus volt, a közönség nemcsak elégedetten, de feltöltekezve hagyta el a koncerttermet. Klasszikus zenei műveltség és ösztönösség, magas művészet és szórakozatás egyszerre volt jelen előadásában.

A Liszt-díjas hegedűművésznő nemcsak játékéval, de lenyűgöző személyiségével is rabul ejtette a hallgatóságot. Illényi Katica egy meglepetéssel is készült: többek között Gounod Ave Maria című szerzeményét thereminen adta elő. Ezt a hangszert csak kivételes tehetségű zenészek tudják megszólaltatni, ugyanis érintés nélkül a levegőben végzett kézmozdulatokkal lehet zenélni rajta. Bravúros volt!

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!