Közélet

2014.06.20. 09:01

Kilenc dögös csajt kapott legénybúcsújára Berki Krisztián - Fotó!

Berki Krisztián rövidesen oltár elé vezeti élete párját, gyermeke anyját, Hódi Pamelát. A nagy nap előtt természetesen a legénybúcsú sem maradhatott el, amelyre a tatabányai származású celeb-üzletember-exfocista-testépítő kilenc kellemes megjelenésű hölgyet kapott ajándékba.

borsonline.hu

Fergeteges legénybúcsút szerveztek barátai Berki Krisztiánnak: DJ Junior, testvére, Norbi és Dynamic egy medencés csodapalota udvarán ünnepelte meg, hogy Berki augusztusban oltár elé vezeti Hódi Pamelát.

A partiról számos kép felkerült a világhálóra, így hamar kiderült, bikinis cicababákban sem volt hiány. Egyikük Berkiről az alábbi kommentet írta a képük alá: „Engem Berki végig oltogatott, botrány lesz, már előre félek!” (A Bors megkeresésére a hölgy azonnal eltávolította a kommentet.)

Berki barátja, Dynamic szerint nem Berkinek való a házasélet, amit jól bizonyít, hogy szinte az összes lánnyal flörtölt a görbe este alatt. "Néha azt érzem, hogy csak az imázsa miatt játssza ezt az esküvősdit" – magyarázta a szókimondó zenész.

– Kilenc nő és a barátaim is kevesek ahhoz, hogy eltántorítsanak az esküvőtől – szögezte le a Borsnak Ber­ki. – Tény, hogy jól éreztem magam, és hogy ezt a legénybúcsút próbának minősítettük át, és lesz egy éles is. Arra már most kíváncsi leszek, ott mi történik – tette hozzá Berki.

Krisztián és barátai abban állapodtak meg, hogy a buliról még véletlenül sem készítenek képeket. A jelek szerint azonban illett volna a lányokkal és az eseményen videoklipet forgató stábbal is egyeztetni.

(Fotó: borsonline.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!