Kék hírek, bulvár

2014.06.15. 11:31

Gyerekek törtek be a tokodi házakba

A dorogi rendőrök 24 órán belül elfogták azt a fiút, aki egy nap alatt két tokodi házba tört be.

kemma.hu

Két tokodi házba tört be ugyanazon a napon egy 16 éves fiú. A gyanú szerint a fiatalkorú két gyermekkorú társával ment be január 1-jén hajnalban az egymás mellett lévő házakba. A gyanúsított az egyik ingatlanból gázégetőt, vasfűrészt és csőkulcsot tulajdonított el. Ezt követően a fiú megrongálta a szomszéd ház egyik ablakát és falát, de oda nem tudott bejutni, ezért csak az udvaron lévő kerti csapot és az azt tartó vas rudat tudta eltulajdonítani.

A 16 éves fiút 24 órán belül elfogták a dorogi rendőrök és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A büntetőeljárást a rendőrség június 13-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!