Közélet

2014.06.11. 06:59

Harry herceg titokban Esztergomban járt, majd merevrészegre itta magát

Esztergomban járt egy esküvőn Harry herceg. A brit trónörökös és Diana hercegnő kisebbik fia a bazilikában ugyan elvegyült az ünneplők között, de a lagziban már nem hazudtolta meg korábbi önmagát - írja a Bors.

borsonline.hu

A lap elsőként írt róla, Budapesttől alig egy­órányira töltötte a hétvégéjét Harry herceg. Helyszíni beszámolójuk alapján az angol királyi ház egyik legismertebb szülöttje ráadásul alaposan ki is tombolhatta magát a háromnapos ünnepségen, azóta azonban azt is kiderítették, az ifjú pár magyar földön mondta ki a boldogító igent.

– Harry barátja, Alexander Navros volt a vőlegény, az Oppenheim Bank tulajdonosainak a lányát, Alexandra von Kro­ckowot vezette oltár elé – mondta a Bors informátora. – Így lehetett Harry is a meghívottak között, és így lehetett ott az esztergomi bazilikában is.

Különleges kérései nem voltak az esküvő helyszínéül szolgáló Béla-kastély személyzetéhez. De természetesen különös figyelmet és védelmet kapott az esküvőt és a háromnapos hétvégét biztosító német és szlovák szakemberektől. Ők az esztergomi ceremónián is jelen voltak, igaz, jelenlétük szinte észrevehetetlen volt a násznép körében – mondta a lap forrása.

– Három esküvőt is tartottunk szombaton, de sejtem, melyikre lenne kíváncsi – mondta Németh János plébános a Borsnak. –  Az esketést Székely János cím­zetes püspök vezette. Budapestről hozattak lánykórust az ifjú párnak – tette hozzá.

A brit királyi család fekete báránya állítólag a szlovákiai hétvégén sem hazudtolta meg önmagát. Az esküvőről kiszivárgott hírek szerint ugyanis alaposan felöntött a garatra, és a Bors fotóján az is látszik, hogy ellenben a többi vendéggel, őt nem érdekelte az etikett, és csupán egy szál fehér ingben mulatozott a kastélyparkban.

– Szombat délután nagyot pancsolt a barátaival a medencében, de este többet poharazott a kelleténél. Állítólag hajnalban kidőlve találtak rá – mondta a Bors forrása, aki vasárnap ismét jelentett. – Szombat éjszaka sikerült Harrynek újra alaposan felöntenie a garatra. Reggel hatkor kifeküdt a busz elé az úttestre. Egész este két hölgy társaságát élvezte, velük is ment fel hajnalba pihenni.

(Fotó: borsonline.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!