Közélet

2014.06.05. 10:57

Kárász Robi helyett az ufóktól lesz gyereke Arankának

A TV2-es Kárász Robi leghűségesebb rajongójaként ismertté vált, tatabányai Kiss Aranka állítja: földönkívüliek látogatták meg, és egy 36 fényévnyire évő bolygón sok kicsi ufóbébije lesz.

kemma.hu/borsonline.hu

A Bors számolt be az idegen civilizáció és Kiss Aranka találkozásáról. A nő Kárász Robi leghűségesebb rajongójaként lett híres, tavaly még a TV2 műsorvezetőjének szeretett volna gyereket szülni.

– Egyik délután sétálni mentem, tájképeket akartam csinálni. Az erdőben váratlanul egy aranyló csészealjat pillantottam meg. Amikor lefényképeztem, a vaku fényére hirtelen felemelkedett – emlékezett vissza Aranka, aki később visszament az erdőbe.

Aranka ismét fotókat akart készíteni, de váratlanul feltámadt a szél, ő pedig lemerevedett, csak az agya működött. Állítja, a kérdései csak a gondolataiban jelentek meg, válaszokat egy mellette hirtelen felbukkanó, szürkés-zöldes lény adott neki. A földönkívüli azt mondta, tanulmányoznak bennünket.

- Ne félj, nem bántalak, csak szépen egyenletesen lélegezz! Három nap múlva visszajövünk hozzád, bárhol leszel, megtalálunk. Csak elvisszük a mintát, amit a méhedbe tettünk. Sok, apró (emberi nyelven) ufóbébid lesz egy távoli bolygón – közölte az idegen Arankával, amit a nő az interneten is megosztott.

– Azt mondták, csupán harminchat fényévnyire van egy bolygó, a HD-85512b nevű, amit nemrég az emberiség tudósai is felfedeztek. Ott burjánzik az élet. Nagyon félek, remélem, nem visznek magukkal – mondta Aranka, akiért némiképp Kárász Robi is aggódik. Ő tőlünk hallott múzsája kalandjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!