Közélet

2014.06.01. 07:22

Milliókért énekel Berki Krisztián?

Egy nagy táska pénzt kért és kapott azért, hogy saját popszámot készítsen: Berki Krisztián azt mondja, a minőséget mindenhol meg kell fizetni.

borsonline.hu

- Egy videoklipben kaptam már három másodpercet, kifizették a százezres napidíjamat. A második klipért már egy Mini Morrist kértem. Gondoltam, ha Sylvester Stallonénak jár egy Ferrari, akkor a Berkinek is minimum egy autó. Most azzal kerestek meg, csináljak egy számot. Én benne vagyok, de ennek az árát is meg kell fizetni. Ha minőséget akar az ember, annak ára van. Ez esetben ez egy tízes – mondta a Borsnak Berki.


Arra nem reagált, hogy mindezt milliókban mérve gondolja-e.
– Mondtam DJ Juniornak, csináljon 3-4 számot, Dynamic barátom írjon többféle szöveget rájuk, és kiválasztom majd a számomra legjobbat. Aztán, ha lesz tíz percem, feléneklem egy stúdióban – így Berki Krisztián.

Az összeget illetően a Berki Krisztiánnal közös fotón szereplő DJ Junior sem nyilatkozott, a tízmilliós értesülést azonban nem cáfolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!