Kék hírek, bulvár

2014.05.29. 13:19

Járdára hajtva menekült volna a komáromi Knight Rider

Megállásra szólítottak fel egy járművezetőt a rendőrök május 28-án Komáromban. A sofőr nem állt meg, inkább menekülőre fogta.

kemma.hu

A kocsi jobb oldalával felhajtott a járdára, így próbálta meg kikerülni az egyenruhásokat. Az autós nem haladt sokat előre, parkoló járművek akadályozták továbbhajtását, ezért megállt. A rendőrök kérték az iratait, de jogosítványát nem tudta átadni. Kiderült, hogy a férfit augusztus 29-ig engedély nélküli vezetés miatt eltiltották a járművezetéstől. A szabálysértőt a rendőrök feljelentették.
 
Annak a 21 éves tatabányai férfinak sem volt jogosítványa, akivel szemben május 29-én intézkedtek a rendőrök Tatabányán. Vezetői engedélyét azért nem tudta átadni az egyenruhásoknak, mert a Kaposvári Törvényszék július 6-ig eltiltotta a járművezetéstől. A sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a járőrök, amelynek pozitív lett az eredménye csakúgy, mint a Tatabányai Rendőrkapitányságon megismételt méréseké. A férfit a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!