Közélet

2014.05.26. 07:54

Kölcsönautókkal jampizik Berki Krisztián

Láthatjuk az Édes életben, de eddig senki nem tudhatta, ki az a férfi, aki mindig Berki Krisztiánnal lóg. A Bors megtudta: a Dynamic néven ismert dúsgazdag ember adja Berki alá az autókat.

borsonline.hu

– Kereskedelemmel foglalkozom. Sosem panaszkodtam, mindig jól ment, igaz, három évvel ezelőtt csak egy Skoda Octaviára futotta. Akkor azonban jókor voltam jó helyen, és berobbant a vállalkozás – magyarázta a Borsnak a Dynamic nevet viselő vállalkozó.

– A barátságunk abból az időből származik, amikor még a Fradiban játszott. Most újra egymásra találtunk. Pontosan tudom, miből él, és mennyi pénze van, de ez az ő dolga. Mondjuk ő is szívesen gurulgat néha a számára kedvesebb autóimmal, de ez nem zavar – leplezte le István a nagy lábon élő, életmódja miatt sokakat irritáló Berkit.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Fotó: borsonline.hu
[/caption]

– Való igaz, én szoktam főként járni az autóival, hogy átmozgassam őket. Én, mint az ország legstílusosabb férfija azzal, hogy ezeket a kocsikat vezetem, csak növelem az értéküket – magyarázta "szerényen" Berki, miért Dynamic luxusautóival villog.

borsonline.hu Fotó: borsonline.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!