Közélet

2014.05.12. 12:04

Háromkilós aranytömböt vett lányának Berki Krisztián

Berki Krisztián háromkilós, mintegy huszonhétmillió forint értékű aranytömböt vett lánya, Natasa Zselyke keresztelőjére - írja a Bors.

borsonline.hu

Klapka úr, azért nem most jöttem le a falvédőről – alkudozott Berki az üzletemberrel. Így 27 millióért vitte a 30 millióért kínált tömböt.

– Nem akartam valami ripsz-ropsz kacatot adni neki, amit általában ilyenkor szoktak a szülők. Inkább valami olyat, aminek haszna is van, értékes, tartja az árát és esetleg befektetésnek is megfelel – vezette fel elképesztő ötletét a Borsnak a tatabányai származású celeb-testépítő. – Arra gondoltam, hogy veszek neki öt kiló aranyat egykilós tömbökben. Szeretem az egykilósokat, mert azok olyan szépek és látványosak – mondta Berki. Egy tömb ára nem mellesleg tízmillió forintot kóstál.

– Nagyon jó áron van most az arany. Kilencmillió fölött valamivel meg lehet venni kilóját, ezért ellátogattam Klap­ka úrhoz. Elmondtam neki, hogy mit szeretnék, de sajnos kifogyott a tömbökből, mert sokan viszik. De mutatott nekem egy nagyon szép háromkilósat – mesélte izgatottan Berki. Nem nehéz kitalálni, nem hagyta Klapka György­nél porosodni a tömböt.

Az aranytömböt a konyhában, falatozás közben mutatta meg párjának. – Természetesen Pamela először nem örült, el kellett neki magyaráznom, miről is szól az élet – tárta szét a kezét Berki a Bors újságírójának kérdésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!