Kék hírek, bulvár

2014.04.17. 07:29

Juhászkutyát lopott a környei kocsma réme

Pár napja számoltunk be a környei S. Dezső esetéről, aki berúgta egy környei söröző ajtaját, mert nem szolgálták ki itallal. Kiderült, hogy más is van a rovásán: két nappal a sörözői eset előtt egy német juhászkutyát lopott egy falubelijétől.

kemma.hu

Egy környei vegyesbolt udvaráról tulajdonított el egy németjuhász kutyát S. Dezső április 11-én. Az 57 éves környei férfi felhajtotta a bolt kerítésének egy részét és azalatt mászott be a kertbe. A tatabányai rendőrök egy órán belül azonosították, és otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

S. Dezső házának udvarán az egyenruhások megtalálták az ebet is, akit visszaadtak tulajdonosának. Kiderült, hogy a férfi aznap már járt a kutya tulajdonosánál, aki eladásra kínálta az állatot. S. Dezső meg akarta venni tőle, de a sértett úgy gondolta, hogy a férfi nem bánna jól a kutyával, ezért nem adta el neki. S. Dezső nem mondott le a kutyáról, néhány órával később visszatért a bolthoz és ellopta az ebet. Az 57 éves férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, akit gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon engedtek.


 
Két nappal később a rendőrök újra előállították S. Dezsőt, miután április 13-án Környén megrongálta egy söröző bejárati ajtaját. A rendőrök a helyszín közelében találtak rá a gyanúsítottra, aki nem tagadta, hogy mérgében követte el a bűncselekményt. Elmondása szerint azért, mert nem szolgálták ki alkohollal. S. Dezső gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Bevallotta, hogy zárás előtt 10 perccel érkezett meg a kocsmába. Egy rövidet rendelt magának, de a pultos ittasságára és zárórára hivatkozva nem adott neki alkoholt. A gyanúsított feldühödött és kifelé menet nagy erővel a bejárati ajtóba rúgott. A nyomozók ezúttal nem engedték szabadon a férfit. A rendőrség rongálás miatt őrizetbe vette S. Dezsőt és az ügyészségen kezdeményezte 72 órán belül történő bíróság elé állítását.

Címkék#Környe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!