Közélet

2014.04.11. 15:39

Ötletek és javaslatok a kisbéri lovarda felújításáért

Csütörtökön tanácskoztak a kisbéri képviselő-testület tagjai, akik 15 napirendi pontot tárgyaltak meg a zárt ülés előtt.

P. P.

A szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló önkormányzati rendelet módosítása után az Őszi Napfény Idősek Otthonában élők gondozásáról esett szó, majd áttekintették a történelmi lovardaegyüttes felújításával és fejlesztésével kapcsolatos javaslatokat, ötleteket, kéréseket.

Sokat vitáztak az útjavításokról és a járdafelújításokról egyaránt. Ez utóbbiak kapcsán kiderült, hogy a Széchenyi utca korábban felújított szakaszaihoz hasonlóan, piros és szürke térkövekkel kívánják folytatni a munkát.

A részleteket a Városigazgatóság szakemberei dolgozták ki, akik szerint csaknem 1,4 millió forintból megoldható lenne a közterület újabb szakaszainak biztonságosabbá és esztétikusabbá tétele. Sőt, a költségek tovább csökkenthetők, ha a Városigazgatóságon tárolt, korábban megvásárolt térköveket is fel tudják használni. Ennél az összegnél lényegesen többe kerülne a lovasélet feltételeinek a javítása, de az is fontos.

Címkék#kisbér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!