Közélet

2014.04.03. 14:25

Százezret vág zsebre Berki Krisztián egy napnyi Édes életért

A Blikk megtudta: a tatabányai származású celeb, Berki Krisztián annyit kap naponta a TV2 show-jában, az Édes életben, mint a jelenlegi minimálbér. Azaz egyetlen napi munkával nagyjából 100 ezer forintot vág zsebre.

blikk.hu

A bulvárlap szerint nehéz biztos információt szerezni Berki Krisztián anyagi helyzetéről: a tatabányai pincérből lett milliomos egyik pillanatban néhány százmilliós vagyonáról és tízmillió forintos karóráiról henceg, a másik pillanatban pedig már azt állítja, hogy papíron szinte semmi sincs a nevén. És teszi mindezt úgy, hogy a saját maga által is jól jövedelmező üzleti tevékenységei mellett a tévézéssel is jól keres.

– Az Édes életben szereplő sztárokat tisztességesen megfizetik. A legfoglalkoztatottabbak – ezek közé tartoznak Berkiék – százezer forint körül, a mellékszereplők pedig nyolcvanezer körül kapnak forgatási naponként – magyarázta a Blikknek a műsor költségvetését ismerő informátor, aki elmagyarázta, mennyi pénzt kap Berki a szereplésért. – Egy forgatási napon egy adást vesznek fel. Berki az egyik fő szál a műsorban, hiszen majdnem mindennap szerepel. Heti öt alkalommal biztos, hogy forgat. Vagyis ha húsz forgatási nappal számolunk, Berki kétmilliót simán megkeres egy hónap alatt.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás arra hivatkozva, hogy a szerződéseik üzleti titoknak minősülnek, nem adott az ügyben felvilágosítást a Blikknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!