Kék hírek, bulvár

2014.03.27. 10:10

Lefoglalta a NAV Berki Krisztián tulajdonrészét

A NAV Komárom-Esztergom megyei Adóigazgatósága fogást talált a médiafenegyerek Berki Krisztiánon.

blikk.hu/kemma.hu

A Blikk információi szerint lecsapott a NAV Berki Krisztiánra. A a TV2-n futó Édes élet című celebvalóságshow macsója korábban többek között azzal került a hírekbe, hogy végrehajtást rendeltek el a pincérből lett milliomos cége ellen. A tatabányai származású celeb a közelmúltban arról is beszélt, hgy a kedvezőbb adózás miatt külföldön adózik, igaz, ennek jogszerűségével nem teljesen ért egyet a szakember.

A médiafenegyereken most a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adóigazgatósága talált fogást: lefoglalták Berki vagyoni részesedését az egyik cégében.

Berki tavaly, az Édes élet előtt hozta létre a BK Movie Star Kft. nevet viselő cégét azzal a barátjával, aki olykor szerepel az oldalán a műsorban. A volt Fradi-vezér a férfit tette meg ügyvezetőnek, és mivel főtevékenységnek a film-, video- és televízióműsor-gyártást adta meg.

A Blikk szerint a cégbíróságon vezetett adatok köszönő viszonyban sincsenek Berki állításával: míg ő azt mondja, hogy az állandó lakcíme Amerikában van, mert, ahogyan Hajdú Péternek fogalmazott a Frizbi című műsorban, tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár azért, mert ott kedvezőbbek az adózási feltételek, üzleti érdekeltségei, illetve ingatlanja is van, addig a BK Movie Star Kft. cégkivonatában bejelentett lakcímként az a római-parti lakás van megadva, ahol Pamelával éli az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!