Közélet

2014.03.24. 12:12

Vadai Ágnes élő adásban fideszesezte le a TV2-t

Vadai Ágnes, a Kormányváltás Komárom-Esztergom megye 2. választókerületében induló képviselőjelöltje a TV2 Mokka című reggeli műsorában élő adásban bírálta a csatorna kormányközeli műsorpolitikáját.

kemma.hu

Vadai Ágnes már az interjú elején átvette a szót a műsorvezetőtől. Kárász Róbert a DK és a miniszterelnökségért induló MSZP-s Mesterházy Attila viszonyáról próbált érdeklődni, amire Vadai a TV2 egyenes adásban való bírálatával reagált. Mint mondta, ha a csatorna munkatársai megjelennének az ellenzéki pártszövetség sajtótájékoztatóin, nem lenne szükség efféle kérdések feltételére.

A DK-s politikus (akiről a múlt héten tévesen állította a Hír TV, hogy vádat emeltek ellene) az interjú során kitért a TV2 által sugárzott, törvénysértőnek bizonyult "társadalmi célú" hirdetések ügyére, valamit utalt a csatorna fideszes tulajdonosi hátterére.

Kárász Róbert utolsó mondata sokat elárul a beszélgetés hangvételéről: "Szoktam azt mondani a beszélgetéseim végén, hogy legközelebb innen folytatjuk, most ezt elhagyom."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!