Közélet

2014.03.13. 11:17

Bajnai Gordon és Vadai Ágnes normális országot szeretne

Az utolsókból lesznek az elsők – mondta bizakodva dr. Vadai Ágnes Nyergesújfalun.

F. K.

A megyei 2. számú, esztergomi választási körzethez tartozó Nyergesújfalun lakossági fórumot tartott dr. Vadai Ágnes. Az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP közös országgyűlési képviselő-jelöltje Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője társaságában érkezett a Térségi Közösségi Házba. A nagyterem teljesen megtelt, kevés volt az épületben a pótszék, még a falak mellett is álltak érdeklődők.

– Mindannyian szeretnénk egy normális országban élni, ezért vagyunk most itt ennyien együtt – mondta az elsőként a mikrofonhoz lépő Bajnai Gordon, majd többek közt arról szólt, hogy minden szülő legszentebb vágyai közé tartozik, hogy gyermeke abban az országban vigye többre nála, ahol született.

Dr. Vadai Ágnes a kormányváltás alapvető céljai közt említett egy jobb hangulatú országot. – Mi nem tudunk átgyalogolni emberek sorsán – jelezte ezen vágy egyik zálogát. Arra bíztatott mindenkit, hogy ne féljen a szavazáskor. Mint mondta, nem kell politikai véleményt nyilvánítani a szavazóhelyiségben, elég a behúzott függöny mögött jó helyre tenni az X-et.
– Az utolsó helyen látnak majd a listán, de utolsókból lesznek az elsők – bizakodott dr. Vadai Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!