Sport

2014.02.28. 19:18

Ismét az XXL Redőny hódította el a kupát

Mondhatni lemásolták a decemberi Karácsony Kupa dobogós helyezéseit Környén, amikor a Farsang Kupa keretén belül csapott össze öt helyi labdarúgó együttes az általános iskola tornatermében.

kemma.hu

 Idén huszonharmadik alkalommal rúgták a bőrt, a tíz mérkőzés alatt kilencvennyolc gól született.
A Karácsony Kupát megszerző XXL Redőny gárdája már az utolsó két meccs végeredményétől függetlenül a zsebében érezhette a legfényesebben csillogó serleget, és miután a kilencedik mérkőzést 3-1-es győzelemmel zárta a Vashíd az Athletrico ellen, a decemberi ezüstérmes csapat neve ismét a második helyre került.

Az utolsó összecsapás azonban több szempontból is „sorsdöntőnek” számított, hiszen, ha az addig nulla pontos Lodzsi Color győzelmet ér el a Kisház FC ellen, akkor három csapat is három ponttal zárta volna a napot, ha viszont kikap, akkor az utolsó helyen végez.

Az olyannyira áhított siker azonban a Lodzsi minden törekvése ellenére elmaradt, így a Kisház FC szerezte meg a harmadik helyet, ugyanúgy, mint két hónapja. Az eredményhirdetésen Török Mihály szervező a kupagyőztes XXL Redőny gárdájából két játékosnak is külön gratulált: a torna gólkirályi címét Kiss Márk nyerte el 9 góllal, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Kosztelnik Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!