Kék hírek, bulvár

2014.02.16. 21:51

Való Világ: Viki kicsinálta a taktikázó Dávidot

A Való Világ második párbaján a tatai játékos, Viki a szavazatok 57 százalékával győzte le az ellene szövetkező, mocsai Dávidot.

kemma.hu

A két Komárom-Esztergom megyei játékos között eddig sem volt nyugodt a viszony, és a párbaj alatt is oda-odamondogattak egymásnak. Viki sikeresebb volt ebben is, többször is tendenciózusanszakította félbe, zavarta meg Dávidot, aki bizony már a szócsatákban is rendre alulmaradt.

Az eredményhirdetés előtt már maga Dávid sem hitt abban, hogy visszakerülhet a Villába, állítása szerint meglepte, hogy a Viki miatt kieső Simon is Vikit várta vissza a párbajról.

Dávid saját magára pakoltatta a jeleket korábban, hogy aztán Vikit vihesse párbajozni. Magabiztos volt egészen a párbajig. A fiatalember alig két hetet töltött a Villában, épp a Vikivel történt heves vita miatt távozni kényszerült Simon helyére. Így nyugodtan mondhatjuk, hogy Viki már két ellenfelét is kipenderítette a Villából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!