Kék hírek, bulvár

2014.02.09. 09:33

Vádemelési javaslat a disznótolvaj banda ellen

Több mázsa táp és 24 darab disznó tűnt el 2013. április 14. és május 15. között egy Komárom melletti telepről.

kemma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint valamennyit a 45 éves bábolnai V. Károly és társai tulajdonították el a területet felügyelő egyik biztonsági őr segítségével. Utóbbit, a 47 éves ácsi F. Sándort 2013. október 22-én elfogták a komáromi rendőrök, és gyanúsítottként hallgatták ki. Részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy pénzért és hízóért cserébe segített V. Károlynak, aki több fordulóval hozta ki a telepről előbb a tápot, majd az állatokat.

A 45 éves férfit két nappal később, 2013. október 24-én, míg társait, a 26 éves ácsi K. Balázst és a 27 éves ácsi R. Gusztávot 2013. október 26-án állították elő az ácsi körzeti megbízottak lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. V. Károlyt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette a rendőrség, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Társai szabadlábon védekezhetnek az ellenük folyó büntetőeljárás során, melyet a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. február 6-án vádemelési javaslattal küldött meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.  

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!