Kék hírek, bulvár

2014.02.08. 20:29

Hibát hibára halmozott

Ittasan, jogosítvány nélkül vezette segédmotoros kerékpárját Banán a 20 éves ácsi férfi.

kemma.hu

Banán a József Attila utcában állítottak meg a komáromi rendőrök egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit 2013. december 22-én hajnalban. A járművön a sofőr mellett egy férfi is utazott. Az egyenruhások elkérték a járművezető iratait, aki ekkor közölte a rendőrökkel, hogy vezetői engedélyét nem tudja átadni, mivel azzal nem rendelkezik. A 20 éves ácsi férfival szemben a helyszínen alkoholszondát is alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. W. Gábort a járőrök előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi elmondta, hogy az estét egy banai kocsmában töltötte, ott alkoholt fogyasztott, ezután indult útnak a segédmotoros kerékpárjával. W. Gábor ellen – szabadlábon hagyása mellett – ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya, melyet 2014. február 5-én vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Címkék#Ács#Bana

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!