Közélet

2014.01.04. 08:35

Az elsötétült TV2 is nézettebb volt a királyi tévénél

Valami szenzációs dolog történt csütörtök este az egyik kereskedelmi csatorna műsorával. Elsötétült. Történt ugyanis, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 12 és 24 óra közötti műsorszünettel büntette a TV2-t, mert az egy öt évvel ezelőtti műsorában nem megfelelő korhatár-besorolást jelölt meg a képernyő jobb csücskében.

W.Zs

Ha jól emlékszem, egy februári Joshi Bharat adás mentette meg(?) a nézőket az aznapi Édes Élet adagtól, a Hal a tortán legújabb mézes-mázos részétől, a folyton megújuló és mulatságos szereplőgárdát felsorakoztató Jóban Rosszban több ezredik adásától és nem is folytatnám a sort... Vagyis az indiai származású médiasztár intézett néhány nyugalmas percet a szerkesztőnek és nézőknek. Vagy inkább nyugtalansággal telit?

Hogy az említett csatorna mit tűzött 12 óra szünet után műsorra? A kenósorsolást, a Tények estét és a Célkeresztben című adást, majd merítettek egy nagyot. Leadták Alfred Hitchcocktól a Tébolyt. Ők, mármint a stáb tagjai foroghattak álmukban. Mert még elképzelni is nehéz mekkora bevételtől estek el pár óra leforgása alatt. Bár még így, a legkevesebb befektetéssel is lekörözték a Magyar Televízió nézettségi indexét. Na ez az igazi téboly!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!