Sport

2013.12.23. 14:48

Bátran léptek a kötelek közé

A Tatabánya SC kezdő versenyzői léptek a kötelek közé a megyeszékhelyünkön rendezett Mikulás kupán.

Hamburger K.

A Tatabányai Sport Club (TSC) ökölvívó szakosztálya Rózsa András vezetésével a közelmúltban ismét megrendezte a hagyományos Mikulás kupát. A megmérettetést kilencedik alkalommal tartották megyeszékhelyünkön. Érkeztek indulók Vecsésről, Balatonfüredről, Tatáról, valamint Oroszlányból és nem utolsó sorban a házigazda Tatabányai SC együtteséből.

A találkozókon egyébként a fiatal kezdő versenyzőknek van lehetőségük arra, hogy bemutathassák, hogyan is sajátították el az ökölvívás alapjait. A sportággal pár hónapja ismerkedő fiatalok szülei büszkén figyelhették gyermekeiket, ahogy a ringben harcolnak.

Az összecsapásokon a tíz és tizenöt év közötti ifjú bokszoló palánták edzőik kíséretében, és bíztatása mellett bátran álltak ki a kötelek közé és néztek szembe ellenfelükkel. Idén a tizenöt mérkőzésen, tizennégy tatabányai fiatal ökölvívót köszönthetett a hazai klub.

Az öklözők bemutatták a népes közönségnek rátermettségüket, amelynek köszönhetően az ökölvívó teremben igazi parázs hangulatú csatákat láthattak a szurkolók.
A mérkőzéseket követően a versenyzők érmeket, illetve mikulás csomagokat vehettek át a szervezőktől. A gyermekek épségére a meccseket vezető bírókon kívül a rendezvényen résztvevő orvos vigyázott.

A Tatabányai SC versenyzői:

Rózsa András, Udvari Attila és Berki Károly által felkészített versenyzők: Babai Dávid, Bihari Gusztáv, Bereczki Dominik, Bomba László, Dér József, Mészáros Pál, Mészáros Zoltán, Páter Alex, Rőden János, Tóth Martin, Varga Béla.
Kalló László és Kardos József versenyzői: Ovári Martin, Vörös Ferenc, Sipos János.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!