Közélet

2013.12.03. 14:16

Új Suzukit hozott a Mikulás Esztergomba

Kedd délben az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai előtt adták át az új Suzuki modellt, amellyel a közfeladatok ellátását szeretné segíteni az autógyártó cég.

kemma.hu

A város képviseletében Tétényi Éva polgármester, a Suzuki  részéről Hisashi Takeuchi vezérigazgató úr és Urbán László vezérigazgató-helyettes voltak jelen. A közfeladatok ellátásának segítésére ajánlotta fel a gyár vezetése az új SX4 S-CROSS típusú gépjárművet. A közös önkormányzati hivatal nem csak Esztergom, hanem Esztergom-kertváros, Pilisszentlélek és Dömös ügyeit is intézi, valamint az esztergomi járás építéshatósága is itt működik.

- Köszönet a város legnagyobb adófizetőjének, a Magyar Suzuki Zrt.-nek a felajánlásért. A most átadott gépjármű jelenlegi eladási statisztikái igen jók. Az autó bemutatása óta a gyártás pluszműszakban folyik, 100 új munkahely létesült az esztergomi gyárban. Remélhetően az európai piacon sikeres lesz a Suzuki eddigi leginnovatívabb modellje - mondta Tétényi Éva, aki szerint a város és a gyár közös érdeke, hogy a magyar gazdaság egyik meghatározó stratégiai partnere jól teljesítsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!