Kék hírek, bulvár

2013.10.21. 07:58

Videó a dömösi alpolgármester elgázolásáról

Odáig fajult egy vita a Komárom-Esztergom megyei Dömösön, hogy a dühös vállalkozó elütötte vitapartnereit, a dömösi alpolgármestert és a heyi közterület-felügyelőt.

kemma.hu

A videó jobb felső sarkában, 0:15-től látható a gázolás.

Korábban erről írtunk:

A dömösi polgármester beszámolója szerint az a vállalkozó gázolta el a két embert, akivel felmondták a fizetős parkolási szerződést, de ő ezt nem vette tudomásul, és továbbra is díjat próbált szedni a Rám-szakadékot felkereső turistáktól a községháza előtti parkolóban.

K.L. a vitát követően beült a személygépkocsijába és járművét a sértettek felé kormányozta. Erőteljes gázt adott, felhajtott a Táncsics utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található füves területre és elütötte a sértetteket. Szemtanúk beszámolói szerint Szilágyi a két lábán és a fején sebesült meg, a könnyebb sérüléseket szenvedett közterületes pedig átesett az autó motorháztetőjén.

Az 59 éves férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően K. L-t a rendőrség őrizetbe vette. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!