Kék hírek, bulvár

2013.10.20. 10:04

A tulajdonos zavarta meg a betörőket

Otthon tartózkodott a házigazda, amikor B. László és H. Tamás egy zárfésű segítségével akarta kinyitni a tatabányai lakás ajtaját.

kemma.hu

<extrayA tulajdonos felfigyelt a folyosóról beszűrődő zajokra. Kinyitotta a bejárati ajtót, mire a két férfi elszaladt. A tatabányai rendőrök, amint tudomást szereztek az esetről, a tettesek felkutatására indultak.

A 42 és a 48 éves férfit a bűncselekmény helyszínétől nem messze, a vasúti sínek mellett bujkálva találták meg az egyenruhások. B. Lászlót és H. Tamást gyanúsítotti kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig 2013. május 18-án elrendelte előzetes letartóztatásukat.

A gyanúsítottak ellen nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!